Seriálový fešák David Gránský, jenž aktuálně září v ZOO, kde mu scénář předepisuje roli vykutáleného intrikána Alberta, patří i mezi vyhledávané moderátory - což ostatně dokázal i díky pořadu Česko Slovensko má talent. Mladý muž, který se stal v červnu letošního roku otcem, od té doby plní sociální sítě fotkami se svým rozkošným synkem Mateem, díky němuž se prý stal z nevyspání „chodícím zombie“.

Nyní je na tom však po fyzické stránce ještě hůře. K náročné péči o miminko se přidala i nemoc. „Celá rodina v rozkladu. Všichni jsme nachcípaní, malej má sedmou dětskou nemoc, jakoby jo, no… Už úplně znám tyhle názvy… A já opět směr Bratislava,“ posteskl si v instastories. Složenky se totiž neptají na zdravotní stav, a tak musí na natáčení cestovat i ve chvílích, kdy se cítí pod psa.

Video
Video se připravuje ...

Trapněji se David Gránský v životě necítil. Takhle ho v primácké show potrápila jeho vlastní žena. FTV Prima

Na nohou jej drží například dávky kalcia, co v jeho těle zajistí správnou hladinu vápníku v plazmě. „Produkce nechce dopustit, abych byl nepoužitelnej, tak mi zajistila tyhle shoty. To bude párty! A ta kocovina zejtra…“ vtipkoval Gránský, který Silvestr pro TV JOJ natáčí i v horečkách. Ani tak však nepřichází o dobrou náladu a klidně si zazpívá i slavný hit Hany Zagorové (†75) Můj čas„A pojď mi hop!“ dodal zvesela.

Fotogalerie
52 fotografií