„Prý jestli se stále otužuji, když to sem nedávám. Otužuji! A už dávám!“ napsala na sociální síť Lucie Křížková, jež v roce 2003 získala, ještě pod svým dívčím jménem Váchová, korunku Miss České republiky. Všichni, co ji sledují na instagramu, moc dobře vědí, jak propaguje otužování. A vzhledem k tomu, že teploty (nejenom) vody klesly do hodnot, které otužilci preferují, podle Lucie je prý voda aktuálně „štiplavá a má grády“, a tak se vrhla do „vln“ Lipna.

„Měli jsme štěstí, že napadl sníh. Hned to mělo jinou atmosféru,“ pochvalovala si Lucie. A svá slova na instagramu doprovodila fotkou, která byla roztomile bizarní - zatímco někdejší misska pózuje ve vodě v jednodílných plavkách, jako kdyby si chlad snad ani neuvědomovala, její dcerka Lola (v lednu 5) stojí na břehu, drží v ručkách její zimní bundu a sama je, jak se říká, zababušená, jako kdyby se chystala na polární výpravu.

Video
Video se připravuje ...

V létě 2016 bylo ještě vše zalité sluncem: Budeme se válet na jachtě, plánovala si léto Lucie Křížková. Blesk TV

„Už abych měla parťáka, Davida. Děti stále odolávají,“ povzdechla si s odkazem na svého manžela Davida Křížka (50), známého jachtaře. Ten je totiž aktuálně ve vězení - nastoupil tam loni na jaře, aby si odpykal pětiletý trest odnětí svobody, což byl jeho trest za zpronevěru. Soud navíc slavnému sportovci letos trest ze tří a půl roku vězení zvýšil, a to na dlouhých pět let. Otužování v ledovém sudu na zahradě, jemuž manželé Křížkovi dříve tak často a rádi holdovali, si nějakou dobu společně neužijí…

Fotogalerie
56 fotografií