Vánoční shon u Michaely Dolinové letos nabere zcela nový směr. Bude se mít hodně co otáčet, aby do Štědrého dne všechno stihla. „S hraním končím 15. prosince, ale hned 19. mi přijdou dělat kuchyň. Naprosto brutální termín. Ale radši teď před Vánoci, vždyť jsem na to skoro dva měsíce čekala. Budu mít na Vánoce krásnou, voňavou kuchyňku,“ říká moderátorka dnes už s nadhledem. Když jí ale řemeslníci oznámili termín výměny, byla v šoku. Za čtyři dny pak bude muset stihnout všechno, na co ostatní mají dostatek času.

Svátky ale Dolinová už tolik neprožívá. Dcery Tereza a Julie už jsou dospělé, ale alespoň s manželem si na Ježíška stále hrají. Dokonce už napsala i dopis, že si přeje nový počítač.

„Mám na něj právo, je to můj výrobní prostředek. Starý mám, co jsem s manželem, to znamená 14 let. Pracovat na něm, je vysoká škola trpělivosti. Neznám takovou akci, jako pustit počítač a začít na něm pracovat. Vždycky musím počkat, až se zahřeje,“ přiznala Dolinová s tím, že manžel coby Ježíšek souhlasil.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Dolinová o Hance Zagorové: Kdy jí řekla, že je nemehlo? Lucija Veselá

Fotogalerie
26 fotografií