Věděla, že to jednou přijde, ale nedokázala si tak smutnou událost představit. Věřila, že její pejsek Mickey bude nesmrtelný. Bohužel ji teď potkalo to, čeho se obává každý pejskař.

„Žijeme teď jen napůl a v každodenním smutku. Nevidět tě ve tvém pelíšku, neslyšet tvoje kroky na podlaze, nezakopávat o tvoje misky s jídlem. Je zvláštní, když nás nikdo nevítá při příchodu domů, neštěká na zahradě, nekrade kapesníky a nekouše ponožky. Ráno nemusíme na procházku a večer také ne. Tvoje vodítko je stále tam, kde bylo naposled, a nemáme sílu ho dát jinam,“ napsala Tereza Fajksová vzkaz svému pejskovi do nebe.

Bolí ji u srdce, že už se se svým psím kamarádem nikdy nepomazlí, ani ona, ani její děti, které Mickey tak chránil. „Lilinka se na tebe neustále ptá. Je jí po tobě moc smutno a chce, abys už přišel domů. Má o tebe strach, abys v nebíčku nebyl sám,“ píše se slzami v očích.

Pejsek Fajksové Mickey odešel v náručí své paničky. Ona se dodnes nemůže vzpamatovat z toho šoku, kdy naposledy vydechl. Je ale šťastná, že už netrpí žádnými bolestmi a zároveň si je jistá, že až přijde její „čas“, tak se v nebi opět setkají.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Tereza Fajksová: Třetí dítě? Nemám fyzickou kapacitu... David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
32 fotografií