„Jedu k soudu, soudit se budu s někým, komu jsem porodila dvě děti... Zvláštní pocit,“ informovala už ráno Žilková na svém instagramu a připojila zamyšlenou fotku z auta, jehož okýnko kropí symbolický déšť. 

Pokud se ale už v autě cítila zvláštně, na místě to bylo jen horší. Slavná dvojice, která zatím není rozvedena, se ani nepozdravila. Nestřetli se dokonce ani pohledem! Během čekání před soudní sítí každý zarytě stál na úplně opačné straně chodby. Panovalo tak mezi nimi mrazivé ticho.

„Jde o to, kdo bude jak financovat budoucí práci naší dcery, a podílet se na financování jejího koně. Po zranění minulého koně jsem musela koupit nového, na toho pan Stropnický nic nepřispěl a já jsem si na jeho pořízení musela půjčit,“ řekla Blesku Veronika Žilková, která dorazila se svou právničkou. Objasnila tak důvod soudního jednání.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková seznámila bratra s novým partnerem: Čekala na požehnání David Turek

Prozradila i další věci a zřejmě to nebude mezi nimi vůbec jednoduché. „Majetkové vyrovnání mezi námi nebude, protože máme předmanželskou smlouvu. To znamená, že pan Stropnický si odnese všechny miliony, které vydělal jako ministr a následně velvyslanec, a já, která se kvůli němu vzdala hraní, si ponechám svůj starobní důchod,“ posteskla si herečka. 

Martin Stropnický byl nejprve na slovo o poznání skoupější. Já jsem dorazil k soudu a ne rozdávat rozhovory,“ řekl nám jen stručně. 

Po dvou hodinách

Soud, který byl odročen po dvou hodinách, okomentoval nejdříve velvyslanec Martin Stropnický. „Určitého pokroku jsme dosáhli,“ řekl Blesku. Jeho slova však vzápětí vyvrátila herečka Veronika Žilková. „Žádné dohody ohledně naší nezletilé dcery dosaženo nebylo. Nejčastěji skloňovaným slovem u soudu byl kůň,“ dodala smutně Veronika.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Stropnický a Žilková u soudu: Gesta, která mluví za vše Blesk TV

Fotogalerie
163 fotografií