Je to sotva několik dní, co se herečka Lucie Benešová, představitelka mnoha filmových i seriálových femme fatale, pochlubila prostřednictvím instastories záběry z tetovacího studia s poznámkou, že už jenom čeká na dodělání svého návrhu... a pak jde na to. Poprvé v životě se nechá potetovat. „A kam? A co? Uvidíte,“ provokovala své zvědavé fanoušky.

Záhy pak na instagram sdílela video, které ji zachycovalo během tvoření pozoruhodného, jemného tetování, jakési větvičky s lístky a květinami vinoucí se kolem její paže. „Musím říct, že to vůbec nebolí, že jsem si tady tři hodiny odpočinula, byl to velkej relax,“ hlásila spokojeně, a vysvětlovala, co něžný obrázek na její ruce znamená: „Mám tam takovou svoji symboliku - květiny, děti a domeček, to všechno v jednom krásném náramku.“

Video
Video se připravuje ...

Lucie Benešová si staví sen! Ale bez manžela Matonohy Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Pro Benešovou je tato symbolika rozhodně na místě, jelikož se svým partnerem, hercem Tomášem Matonohou (51), tvoří takřka ideální pár, aktuálně staví chalupu, a kromě toho společně vychovávají celou „smečku“ dětí - některé jejich společné, některé z předchozích vztahů a některé adoptované. Díky nim jsou také dnes již i prarodiči. Díky tetování na to Lucie nikdy nezapomene.

A jak sama uvedla, není jí jasné, proč se k tomu neodhodlala už dávno. „Tak dlouho jsem se chystala a teď nechápu, proč jsem nešla dřív. Mám radost. Tak jsem to před důchodem ještě stihla,“ vtipkovala Benešová, nadšená ze subtilního ornamentu, jenž jí odteď bude už navždy zdobit kůži. A vy si její tetování můžete prohlédnout v naší galerii.

Fotogalerie
76 fotografií