Vémola celou kauzu zlehčoval a veškeré útoky mladé pornoherečky vykrýval, jak rány v ringu, ale Lela se ve středu rozhodla k celé kauze vyjádřit.

Posledních několik měsíců jsme s manželem a rodinou prožili krásné a bezkonfliktní období, takže tato kauza je pro náš život velmi silnou ranou. Chtěla bych vám však všem připomenout, že nechodíte v mých botech a že s dovolením budu vést svůj život a životy svých dětí po svém a řídit se svým srdcem. Miluji svou rodinu,“ tvrdí manželka slavného bijce.

Den po svém vyjádření se manželé rozhodli jít na halloweenskou party v pražském podniku SaSaZu. Oba se na to pečlivě připravili. Lela se namaskovala a oblékla jako krvavá princezna a Karlos si nechal na obličej namalovat typickou masku Terminátora. 

Video
Video se připravuje ...

Karlos a Lela už jsou svoji: První novomanželský rozhovor! Markéta Reinischová

Zatímco Lele tolik práce udělat ze sebe nejkrásnější princeznu netrvalo, na mně se maskérka vyřádila,“ vysekl poklonu své ženě Karlos. Silikonová blondýnka si od salonu, který jí šil svatební šaty, nechala vyrobit kostým v růžové barvě se zlatým opaskem a samozřejmě hlubokým dekoltem. 

V klubu jí společnost kromě manžela dělaly kamarádky a všechny to pěkně rozjížděly. Tanečky u tyče, kroucení zadečkem a chlubení značkovými kabelkami. 

Video
Video se připravuje ...

Lela se na party svůdně vlnila instagram.com

Vypadá to, že další Vémolův krok stranou je zapomenut a manželé jedou dál ve starých kolejích...

Fotogalerie
106 fotografií