Pompézní šaty přesně dle Karlosových a Leliných představ vznikly v zakázkovém krejčovství.

„Karlose už oblékáme léta pod značkou Bernhardt, která se teď postupně mění na salon Kadlex. Jelikož jsme krejčovství, nebyl pro nás nic problém," řekla Blesku Marie Kadlecová, která salón víc jak deset let vede.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Karlose a Lely Jiří Beneš

Video
Video se připravuje ...

Svatba Karlose a Lely Markéta Reinischová

A nevěsta? „Na šaty padlo 30 metrů

italských látek, z toho jen 15 metrů vyšívaných krajek, saténu, tylu a taftu. Sukně je složená z mnoha spodniček, aby byl výsledek co možná nejvíce efektní. Korzet je ručně pošit italskými krajkami, má velice hluboký výstřih, aby nechal vyniknout Leliným křivkám. Sám závoj má délku skoro 5 metrů, je ručně lemován krajkou a perličky na něj naše krejčové našívaly dlouhé hodiny,“ popsala majitelka salonu svatební róbu Lely. 

„Lele jsme vyrobili i dvoje šaty na převlečení, jedny jsou ve stylu mořské panny zdobené štrasem a druhé značně sexy na pokročilejší hodinu po svatbě,“ dodala Marie. 

Video
Video se připravuje ...

Oktagon 34: Vémola nastoupil jako král a po vítězném zápase řekl: Chci tři tituly! isport tv

I když mnozí čekali, že Karlos Vémola bude v bílém nebo zlatém obleku, tak nakonec zvolil černou barvu. 

„Oblek jsme Karlosovi ušili z italské látky Ariston, jedná se o kombinaci vlny s hedvábím, je to kombinace černého a bílého třpytivého materiálu. Slavnostní dojem jsme podpořili šálovou fazónou, kontrastními výpustky kapes a lampasem na kalhotách. Oblek je vytvořen na způsob smokingu, ale je mu dodána velká dávka extravagance, aby splňoval Karlosův složitý vkus. Košile je bílá, laděná k šatům nevěsty," popsala ženichův ohoz Kadlecová. 

Jelikož většinou šijí spíš konzervativnější modely, protože oblékají hlavně právníky a ředitele firem, tak je pro salon Karlos s Lelou vítaným zpestřením, přesně podle hesla „na míru Vaší osobnosti"

Fotogalerie
168 fotografií