Aleši, vám se stala poměrně nepříjemná věc, a sice to, že vám odstranili profil na sociální síti. Co se stalo?

Aleš: Nějaký zakomplexovaný blbec, s odpuštěním, napsal na facebook, že žádá o odstranění mého profilu, protože to vůbec nejsem já. Říkal jsem si: Kdo jsem? Jsem Putin, nebo kdo mám být? Nevím, co to bylo za pitomce. Nahlásil ale, že žádá o odstranění mého profilu, jelikož to nejsem já. Nechápal jsem, o co jde. Tak jsem tam napsal, poslal jsem ofocený řidičák, protože občanku opravdu posílat nebudu. Nicméně poslal jsem tam kopii řidičáku. Reakce facebooku ale byla nulová. Že je to nezajímá a profil bude odstraněn. Tak mi ho prostě zlikvidovali a odstranili mi profil. Takže jsem si teď čerstvě, před pár dny, otevřel svůj nový profil. A prosím vás, opravdu jsem to já. Není to žádný, nevím kdo.

Joanna: Franta Vomáčka.

Aleš: Franta Vomáčka, který se za mě vydává. Prostě ne. Opravdu je to můj profil na facebooku. Teď je čerstvě otevřený nový profil, který funguje.

Čili vlastně sbíráte fanoušky zase od nuly?

Joanna: To není pro fanoušky. To byl soukromý profil. Je ale možnost se na něm vždycky s Alešem zkontaktovat, napsat mu. Sice odepíšu já, ale Aleš je hned vedle. Já mu to čtu a potom píšu mou příšernou češtinou.