Lucie Bílá (56) se stala tváří charitativního projektu Psí šance. Samotná zpěvačka se na něm aktivně podílela a nechala se fotografy zvěčnit v objetí s pejsky plemene československého vlčáka. Nejvíce si oblíbila fenku Karkulku, která byla na akci jako čestný psí host. A i když byla fenka v místnosti plné neznámých lidí, zachovala si klidné psí dekorum podtrhující atmosféru celé akce.

Na křtu kalendáře nemohla proto chybět ani Marta Kubišová (79) nebo Dana Morávková(51), již jako doprovod vyvedl Petr Malásek (58), který s Martou hudebně úzce spolupracuje již 20 let.

Marta Kubišová vypadala na křtu i před blížící se osmdesátkou a po operaci velice svěží. Spolu se svým dlouholetým hudebním kolegou Petrem Maláskem se v pořadu Showtime svěřili, že od té doby, co se znají, by chtěl být jejím psem, což se smíchem potvrdila jeho manžela Dana Morávková.

Lucie Bílá při autogramiádě v barevném kostýmu zářila a podělila se i o pár mouder.

„Já jsem četla, že život je pes, ale život je i psina, " dodala potutelně. Focení si velmi užila, protože většina fotek byla vytvořena v jejích milovaných Otvovicích.

Výtěžek z kalendářů poputuje do neziskovky Psí šance a bude věnován péči o  československé vlčáky.

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová na festivalu Blesk Tlapky: Tady jsem chybět nemohla! David Turek