Pavel Dytrt (32), kterého proslavila reklama na kečup, musel mámu v dokumentu oželet. Režisérka a dabingová herečka Helena Dytrtová (60) přitom účast na natáčení původně přislíbila. „Bylo to domluveno, ale pak se omluvila, že má strašně práce a pak že je nemocná. Bylo nám to líto a je to škoda i pro Pavla. Ale jeho příběhu to nijak neublížilo,“ ujistil dobře informovaný zdroj.

Podle něj se Helena nechtěla s představitelem prince z pohádky Tři oříšky pro Popelku setkat. Pavel se o slavném tátovi poprvé dozvěděl, až když mu bylo sedm let.

„Na dětském táboře někdo přinesl noviny, kde se to psalo, a nestačili je přede mnou schovat. Brečel jsem, mamka pro mě musela přijet. Pak to ustalo. Až v mých dvanácti letech jsem pak měl spolužačku, která byla tátovou sousedkou. Dala mi adresu a já otci napsal dopis. Ozval se a pak už jsme se začali vídat,“ svěřila se hvězda reklamy na kečup ve 13. komnatě.

Video
Video se připravuje ...

Trávníčkův bolavý kotník stále ohrožuje StarDance: Poslední záchrana prapodivným preparátem. Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Dětská šikana

V dětství se Pavel setkal s posměšky, šikanou. „Začalo to psychickou. Smáli se mi, že jsem zrzavý, nejmenší, k tomu jsem měl problémy s pletí. Nebili mě, ale zavírali na záchodech, vyslechl jsem si spoustu výhrůžek,“ prozradil ještě Dytrt.

Fotogalerie
34 fotografií