„Já bych si je sama ani nevzala, ale pořadatelka akce Petra Vyoralová měla za to, že bych si je měla vzít, tak je mám. Svatbu v nich si uchovávám v realitě, nechci ji ničím nahrazovat. Ani jsem je původně nechtěla, ale nakonec jsem byla ráda, že lidi mě v nich poznávali,“ řekla Veronika, která nedokázala udržet slzy dojetí.

Z charitativní přehlídky neodešla s prázdnou. Její stejnojmenný Nadační fond Veroniky Kašákové (NFVK) získal od pořadatelky módní show, jež ji pořádala, celkem přes dvě stě tisíc korun. Stejný díl získal Dětský domov ve Vysoké Peci, kde Veronika s bratrem Karlem vyrůstala, a Klokánek Teplice. Peníze organizace použijí pro děti na prázdninové výjezdy či lyžařský výcvik. A NFVK je dá dětem, případně je vybaví na cestu z dětského domova, aby jim ulehčil start do života.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kašáková na Moët party: Její šaty se šily večer před mejdanem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Závěrečnou řeč měla Veronika velmi dojemnou. Stala se totiž patronkou postižených dětí akce časopisu Maminka, přičemž má vybrat maminku hrdinku. Emotivní kráska v sobě neskrývala pocity.

„Jsou to moc silné příběhy. Přestože děti mají nějaká omezení, vybočují z řady, ale mohou být šťastné, protože mají milující rodiče, rodinu. Tu rodinu děti z děcáku nemají a nikdo tyhle děti nechce,“ ukázala na drobotinu před sebou. Přehlídka krásných svatebních šatů měla radostný závěr. Nevěsty házely z pódia bílé růže. Děti z obdarovaných zařízení tančily na píseň v podání Leony Gyöngyösiové.

Fotogalerie
60 fotografií