Agáta Hanychová patří mezi hvězdy, co poslední dobou plní média - především díky svému vztahu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53), s nímž očekává své v pořadí třetí dítko. Před pár dny ale zaskočila své sledující na instagramu několika stories, z nichž bylo patrné, že je v nemocnici. Všichni se okamžitě začali obávat jak o její zdraví, tak i o zdraví miminka. Přece jenom je Agáta už ve věku, kdy začíná být těhotenství pro ženu rizikové...

Jak ale nyní dcera herečky Veroniky Žilkové (60) na sociální síti informovala své followery, jichž má jenom na této platformě úctyhodných 300 tisíc, z nemocnice již byla propuštěna. Sdílela záběry z postele, kde si ke zdravějšímu vzhledu vypomohla infantilním filtrem se srdíčky a amorovými šípy.

„Chci vám říct zásadní informaci, a to, že jsem - doma!“ jásala společně se synem Kryšpínem (11), jehož otcem je  Miroslav Dopita (38). „Musím teda ležet, ale jsem doma.“

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová: V čem je třetí těhotenství jiné? David Turek, Elmer Carvalho

Jediný, kdo po jejím boku zprvu chyběl, byla dcerka Mia (5), kterou si Agáta pořídila s hercem Jakubem Prachařem (39). Holčička by teď ale aktuálně měla být se svou babičkou v Chuchli, kde její teta, tedy dcera Žilkové Kordula Stropnická (17) dnes soutěžila o cenu Eliot. „Skvělé místo v první jezdecké sezóně,“ radovala se Žilková. Kordula se umístila jako šestá z celkem 57 soutěžících. „Pár vteřin od prvního místa,“ libovala si hrdá matka.

Později však malou Miu herečka známá z Tele Tele nebo seriálu Kameňák domů k Agátě přece jenom přivezla, a byl to právě Jaromír Soukup, kdo děvčátko od „tchyně“ přebíral. Agátě je ostatně naordinován klid na lůžku, a je jedině dobře, že to skutečně dodržuje - zatímco se o ni její partner láskyplně stará. Dveře však Veronice Žilkové otevíral ředitel TV Barrandov jenom v trenýrkách. Kolem druhé hodiny odpoledne pak Soukup od Agáty kamsi odjel.

Fotogalerie
78 fotografií