Ještě před veselkou Lukáše Pavláska, jenž se proslavil jako Tydýt v sérii reklamních spotů, oba „ex-manželé“ hovořili o svém svazku poměrně běžně. „Moje první svatba byla trošku z legrace s Ivou Pazderkovou, tajili jsme to, protože jsme se za to trošku styděli. Bylo to v době, kdy jsme začali dělat Na stojáka, krátce jsme spolu chodili, byli jsme v takovém rozjásaném období,“ tvrdil například Pavlásek. „Nikoho jsme nepozvali, ani rodiče, ti byli pak strašně naštvaní. Jen co to šlo, zase jsme se rozvedli. To byla taková svatba na zkoušku. Moje přítelkyně to ví, znají se s Ivou, kamarádí spolu,“ tvrdil skálopevně.

Jenže, jak se nyní ukazuje, byly to prachsprosté lži. Poté, co se Pavlásek počátkem září oženil s půvabnou PR manažerkou Denisou Cingelovou, a všude se psalo, že pro nevěstu je to svatba první, zatímco pro jejího novomanžela již druhá, šla Pazderková s pravdou ven. V pořadu Život ve hvězdách na tn.cz šokovala exkluzivním přiznáním, že snubní prstýnek na ruce nikdy nenosila... „Před lety někdo plácnul, jestli jsme my dva spolu chodili nebo žili. A my jsme si vymysleli, že jsme byli manželé,“ vysvětlovala herečka, která si získala velkou popularitu coby „blbá blondýna“ a která se nedávno účastnila reality show Survivor

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti FTV Prima

Toho, že celý národ opakovaně uváděli v omyl, nikterak nelitují. Ba naopak... „Dotáhli jsme to tak daleko, že je to i na Wikipedii. A jsme na to pyšní. Byl to vlastně, řekla bych, úspěšný experiment. Toho, jak lze celkem dobře lidem namluvit něco tak absurdního, jako že já a Lukáš bychom mohli být manželé,“ uculovala se Pazderková. „Omlouváme se všem. Kamarádům i známým, kterým jsme do očí lhali, ale ten fór za to stál.“ Denisa je tedy první Lukášovou manželkou. „A já pevně věřím, že jsou si souzeni,“ prohlašuje herečka, co na Pavláskově svatbě pochopitelně nechyběla. 

Fotogalerie
93 fotografií