O moderátorkách se rozpovídal ve svém pořadu VIP svět Speciál a nebral si servítky. Kromě jiného si z nich střílel, že poté, co obě opustily televizi, začaly zpívat.

Emma Smetana má pusu přesně podle Vladimíra Železného, proto dělala na Nově moderátorku. Akorát nechápala, že je tam kvůli té puse, a ne kvůli tomu, co si myslí. Když zjistila, že nikoho nezajímá, co si myslí, že jí všichni koukají na tu pusu, tak odtam šla pryč. Šla do DVTV, kde si myslela, že někoho zajímá, co si myslí. Když zase zjistila, že je zajímá jen její pusa, tak odešla a začala zpívat,“ okomentoval Soukup televizní kariéru moderátorky Smetany. Podle něj jde Smetaně líp zpívání, než moderování.

Emmu Smetanu ve zmiňované DVTV nahradila Daniela Písařovicová. „Je to internetová televize, kde mají moderátorky, které nesmí vypadat jako sexuální objekty, ale všechny vypadají jako sexuální objekty. Když řeknete, že vypadají jako sexuální objekty, tak jste fuj, ošklivý, sexista, machista a patříte na smetiště,“ vysvětloval v pořadu ředitel své vlastní televize.

„Přesně z toho důvodu si tam najali Danielu Písařovicovou, která odešla z ČT, která nevypadá jako sexuální objekt. Hned, jak nastoupila do DVTV, tak začala zpívat, představte si to. Ona si nabrnkla Brzobohatýho, který také umí zpívat a teď zpívá s ním,“ navážel se do Písařovicové. A neodpustil si rýpnutí ani do jejich nové moderátorky a bývalé Miss Lindy Bartošové.  

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést Tomáš Ksandr

Fotogalerie
40 fotografií