Přestože se podle světově známé topmodelky Denisy Dvořákové (31) ideály krásy neustále proměňují, ona upřednostňuje přirozenost. „Trendy se samozřejmě vyvíjejí a posunují. Na druhou stranu pro modeling je důležité charisma a umět se prosadit. I když se to nezdá, je to práce velmi náročná. Já jsem ale určitě pro přirozenou krásu. Žádné jehly, jen velmi dobrá kosmetika,” směje se.

Vedle své pravidelné skincare rutiny nedá dopustit ani na otužování, domácí cvičení nebo pravidelné návštěvy fitka. Přísné diety ani odříkání nezdravého jídla u ní ale nečekejte. „Když se jí s mírou a do toho je pohyb, tak se může všechno,“ tvrdí.

Modelku jsme potkali v pražských ledárnách v rámci glo stage, kde navštívila koncert kapely Čechomor. Překvapila nás svým hudebním vkusem. „Ráda si poslechnu ty naše typicky české hitovky. Je pravda, že tohle léto jsem navštívila opravdu mnoho koncertů.“

Od práce se odreagovala také na dovolené v jižní Evropě. „Léto jsem procestovala. Byla jsem na Rhodosu, kde to mám moc ráda. Je tam nádherné moře a skvělé jídlo. Pak jsem byla s kamarády na Mykonu a pár dní i v Barceloně,“ vypráví. Nyní je zase zpátky v pracovním procesu. „Čeká mě zajímavé focení pro jeden vlasový salón a pak focení v Oslu,” dodává.

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Denisa Dvořáková: 16 let na vrcholu!  Markéta Reinischová

Fotogalerie
72 fotografií