Yvetta Simonová se tentokrát sešla se svým pěveckým kolegou Josefem Zímou (90). Společně totiž předali pomyslné žezlo v Orchestru Karla Vlacha mladší generaci. Yvettu s Pepíčkem, ale také Pavlínu Filipovskou nově vystřídají vítězka SuperStar Tereza Mašková a Václav Noid Bárta.

Simonová v Orchestru Karla Vlacha vytvořila s Milanem Chladilem legendární dvojici, jejichž písně znají mnohé generace. „Dohromady nás dal Vladimír Dvořák, ten Vlachovi navrhl, aby dal ke mně právě Chladila. Karel Vlach ale pro nás neměl žádnou píseň a pověřil Dvořáka, aby nějakou složil. A ten otextoval píseň O nás dvou, která se stala velkým hitem. Také mě štvalo, že jsme s Chladilem při zpívání stáli skoro v pozoru, ale tenkrát se při zpěvu nevyžadoval pohyb, byl to takový trend,“ vzpomínala Yvetta Simonová.

Ta mezi svými vrstevníky na setkání zářila. Nejen, že přišla moderně oblečená, ale i v obličeji by jí málokdo hádal její věk. Nemá to ale zadarmo, tvrdě a denně na sobě maká. „Každý den cvičím, hned ráno. Uvařím si hrnec kafe, pak jdu na zem a cvičím. Musím se rozhýbat, jinak bych se nehla,“ přiznala zpěvačka, která si jistě nenechá ujít jarní galakoncert Orchestru Karla Vlacha v novém a mladším složení.

Video
Video se připravuje ...

Yvetta Simonová na devadesátinách Josefa Zímy: Co o něm prozradila? Hana Höschlová

Fotogalerie
23 fotografií