Prakticky celé těhotenství strávila modelka Jitka Boho stěhováním, balením krabic a úpravami v novém hnízdečku lásky. Tam se s dcerou Rosálkou (na podzim 7) nastěhovaly společně s Jitčiným partnerem a pražským radním Tomášem Hřebíkem (42).

Byt ale ještě není zcela zařízený, a tak je Jitka neustále v jednom kole. Jenže vybalovat krabice a zařizovat nový domov jde s obřím pupkem dost těžko. Navíc, když má Boho strach, že může každým dnem porodit.

„37. týden. To už byla Rosálka na světě. Ale ty vydrž, ještě tam vydrž, lásko moje. I když už teda melu z posledního (jo, na fotce to nevypadá, ale je to tak)…Teď se o mě pokouší nějaká viróza, včera v noci jsem propotila tričko, no joooo, už to začíná – školní bacilky). Do toho skoro žádný spánek, vstávání s Rosi a rekonstrukce… Ale říkám si – mohlo by být hůř.. Člověk nedostane naloženo víc, než by unesl…Teda, aspoň se to říká a mě to vždycky trochu uklidní,“ postěžovala si modelka na svém instagramu. Tam také vystavila pořádné a odhalené bříško.

Jitka Boho otěhotněla s partnerem po párměsíční známosti, ale i když to vše vzalo rychlý spád, těší se spolu na nové výzvy a září radostí. A na sourozence se těší už i její téměř sedmiletá dcerka. Zda bude mít sestřičku, nebo bratříčka, se ale dozvíme až po porodu.

 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Boho o druhém těhotenství: Je to náročnější! Budí mě bolesti zad! Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
30 fotografií