V živém vysílání na oficiálním instagramovém účtu pořadu prozradili Agáta s Jaromírem řadu detailů. Podle majitele televize Barrandov půjde o žánr tzv. scripted reality – tedy něco mezi reality show na bázi improvizace a pořadem s předem daným scénářem. 

Scénář nebude

Každá epizoda bude mít dopředu danou dramaturgickou skladbu, která určí, o čem se partneři budou bavit. Scénář jako takový ale pořad mít nebude. 

„Scénář je proto, že se to ten herec musí naučit. Já nevím, jak jste se dlouho učili třeba na zkoušku z biologie nebo z dějepisu, ale nějaký čas to zabere,“ řekl fanouškům Soukup. Protože oni ale budou točit o aktualitách, tak to nikdo nestačí sepsat a Jaromír s Agátou by se to nestačili naučit.

Další možností by bylo využití čtecího zařízení. „Já jsem dyslektik a dysgrafik, já to fakt číst nebudu,“ prohlásila Agáta. Obsah tedy bude čistě improvizační. 

Já ji mám rád, ona mě ne

Oba partneři se přitom netají tím, že ambice ohledně herectví nemají. „Já nejsem herečka,“ řekla Agáta Hanychová rezolutně s tím, že nic jiného než sama sebe hrát nemíní. Jaromír s žertem dodal, že se kdysi objevil v komparzu filmů Bony a klid a Dlouhá míle. Své herecké schopnosti ale popsal jako ne moc dobré.  „V našem případě je to tak, že já ji mám rád a ona mě nemá ráda, a o tom to celé bude,“ žertoval podnikatel. 

Pořad ovlivní sami diváci

Agáta s Jaromírem dále prozradili, že před každým dílem pověsí na sociální sítě příspěvek k určitému tématu, pod který budou moci fanoušci psát své dotazy. Oni na ně pak v pořadu budou reagovat. Průběh show tak ovlivní sami diváci.

Video
Video se připravuje ...

Agáta se pochlubila, jak Jaromír vaří. Instagram, zf

Přijde i Agátina rodina?

Natáčení bude sice probíhat ve studiu, partneři se ale pokusí co nejvíce zrekonstruovat svůj osobní život. Velká část se například bude odehrávat v kuchyni, kde spolu budou vařit. Občas pak do fingovaného bytečku přijde návštěva – například někdo z Agátiny rodiny... 

Název z žertu

A jak vlastně vznikl název? Jednoduše! Vtipálek a grafik Tomáš Břínek (40) před časem žertoval, že zřejmě vznikne nový pořad – Agáta Jaromíra Soukupa. Influencerce se pak název natolik zalíbil, že si ho skutečně prosadila! 

„Agáta přišla s tím, že by to tak chtěla mít pojmenované. Mně se to úplně nezdálo,“ prozradil Jaromír. „Je dobrej, že jo?“ rozplývala se nad názvem pořadu ve vysílání Agáta. Když už si z nich prý lidé chtějí dělat legraci, tak ať dostanou, co chtějí. 

Každý díl bude mít 40 minut i s reklamními bloky a po odvysílání bude k dispozici na YouTube. První díl bude v televizi již 5. září ve 21:30 hodin. 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
94 fotografií