A že se je na co dívat! Po odhalených bradavkách vdovy po režisérovi Miloši Formanovi (†86) Martiny Formanové (56) tasila ženské zbraně i i další režisérská vdova. Leč Olga Menzelová předvedla tentokrát jen zadní část těla, stejně je co obdivovat.

Olga po třetím porodu syna Alberta, kterého přivedla na svět před třemi lety, na sobě tvrdě dře, ve volných chvílích poctivě cvičí a výsledky jsou znát! Její ploché bříško už mohli fanoušci obdivovat nedávno, nyní se pochlubila i zadkem – a to doslova. Kromě svalů rýsujících se na pevných zádech odhalila i hýžďovou část, která jistě potěší oko nejednoho muže.

„Je radost, když tělo funguje tak, jak má… Když se to vůbec podaří, a když se to ještě podaří udržet….♥️🙌 Zdraví je samozřejmé pro toho, kdo ho má, a nad zlato pro toho, komu se ho nedostává,“ napsala k sexy fotce.

Filmová producentka na fotce sedí na první pohled na liduprázdné pláži, a tak jediné, co upoutá pozornost, je právě ona. Jak vidno, sama se ráda inspiruje nejnovějšími trendy, a tak na odhalení svého dokonalého zadečku zvolila shrnující spodní díl plavek, které mnohým svým střihem připomínají dámskou hygienickou vložku. Olga si však tento mnohé neskrývající model může dovolit, posuďte sami!

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová: Bojím se, že mě Jirka bude chodit strašit a praští mě přes ruce! Luboš Procházka

Fotogalerie
43 fotografií