„Bavil jsem se, na druhou stranu jsem ale z těchto věcí zklamaný,“ přiznal Blesku Antonín Panenka (73).

Legendární kanonýr se před pěti týdny bolestivě zranil. „Při kopání penalty to odnesl tříselný sval. Musím si zvyknout na jinou roli fandy a spíše výkopáře,“ dodala bývalá fotbalová hvězda Bohemians.

Představení Divadla Kalich pod Žižkovskou věží vzal jako nadsázku, ale stejně ho korupce vyplývající z odposlechů mrzí. „Kdyby to nebylo tak, jak to hrají, představení by nevzniklo,“ řekl na vysvětlenou.

Hru, v níž excelují Jiří Lábus (72) a Petr Čtvrtníček (58) coby Ivan Horník (71) a Milan Brabec, si nenechal ujít ani s 202 centimetry náš největší fotbalista Jan Koller (49). „Tak to, bohužel, chodilo, je to parodie na dobu, kdy se provalila korupce. Nyní máme další podobnou aféru a doufám, že ti, co jsou v tom namočeni, budou náležitě potrestáni,“ dodal sympatický sportovec.

Jana Kollera čekala ve středu další premiéra - tentokrát filmu o něm s názvem Příběh obyčejného kluka. „Těším se, viděl jsem zatím pouze pracovní kopii. Ale dějová linka se mi líbí. Tak teď hlavně, aby se film líbil také divákům,“ dodal fotbalista.

 

Video
Video se připravuje ...

Febiofestem oceněný Jiří Lábus: Negativní role se hrají lépe, než ty kladné David Turek

Fotogalerie
36 fotografií