Lejla nikdy neměla problém s postavou ani po třech porodech. Porodila a za pár týdnů byla na své váze. Ale co ji trápilo, byly povolené svaly, a tak se pustila do pravidelného posilování. 

Nechtěla jsem hubnout, jen zpevnit břicho a zadek. To se podařilo, ale když jsem si šla do obchodu nakoupit oblečení, tak mě šokovalo, že se vejdu do XS. Takovou velikost jsem snad nikdy neměla,“ svěřila se Blesku matka čtyř dětí. 

Při její výšce 178 cm je samá ruka, samá noha a břicho má pevné jako žula. Není divu, že si může dovolit crop top a přiléhavou sukni. 

Video
Video se připravuje ...

Čtyřnásobná máma Lejla Abbasová šíleně hubne: Velikost oblečení vyděsila i ji samotnou! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Mému příteli se to líbí, ale jemu se líbím, i když mám pět kilo navíc. Už se moc těším, až všichni odletíme na dovolenou. Vybrali jsme hotel s all inclusive v Egyptě a letí nás sedm. Naše čtyři děti a ještě Volkanova dcera Vanesska,“ pochlubila se Abbasová, která má v plánu se s celou rodinou přestěhovat na Kypr. Už to mělo klapnout letos, ale organizačně to nevyšlo, tak to odložili na příští rok. 

Lejla má ze vztahu s Michaelem Kocábem (68) syna Davida (10) a s nynějším partnerem Turkem Volkanem Kaynakem dceru Iman (5) a čtyřletá dvojčata Thea a Bena. 

Fotogalerie
35 fotografií