Odmala ji vedl ke sportu. Jelikož byl sám vášnivým sportovcem, byl u všech jejích životních vítězství a proher, vždy ji ve všem podporoval a Andrea byla jeho holčička. Bohužel zákeřná nemoc si vybrala tu nejhorší daň. Tomáš Bezděk v pouhých 57 letech zemřel. 

Jednou jsi mi slíbil, že se dožiješ 300 let. Pamatuješ? Co budu vyprávět tvým vnoučatům, až se budou ptát na dědu Bézu? Když jim totiž řeknu pravdu, žes byl ten nejlepší táta na světě, žes byl gentleman každého kurtu, na který jsi vstoupil, a že tvůj smysl pro humor byl neutuchající… budou mít zlomené srdce. Stejně jako mám já,“ oznámila na sociální síti Andrea Bezděková.

Video
Video se připravuje ...

Misska Andrea Bezděková dostala dárek za milion: Tohle je můj nový mazel! Markéta Reinischová

Ta před měsícem na karlovarském festivalu Blesku přiznala, že její milovaný táta bojuje s vážnou nemocí. Vyhlídky už tehdy nebyly zrovna pozitivní.

Vím, že se na nás budeš usmívat dál, i když z trochu větší dálky… ale taky vím, že tam nahoře tě už nic nebolí. Miluju tě. Navždy. Tati,“ dodala zlomená kráska, jež poslední dny trávila společně s rodinou u nemocného otce v rodném Náchodě.  

Tomáš Bezděk byl vášnivým sportovcem a svou dceru vedl například k tenisu, k cyklistice a lezení po horách. 

Fotogalerie
36 fotografií