Skon své životní lásky Jana Bobošíková oznámila letos v březnu na svém facebookovém účtu. Po dlouhé těžké nemoci ji opustil manžel Pavel. V manželství, ve kterém by letos oslavili 36. výročí, vychovali dvě dcery, Janu a Pavlu. A právě Pavla měla tutu sobotu opulentní svatbu s přítelem Martinem Krátkým Katzem. 

„Včera jsem namísto zesnulého manžela dovedla k oltáři naši mladší dceru Pavlu. Pro svůj velký den Pavla vybrala před rokem spolu se svým tatínkem Trojský zámek v Praze,“ svěřila se na sociální síti Bobošíková. 

Klíčovým bodem svatební slavnosti byla bohoslužba, při které si Pavla a její manžel Martin slíbili věrnost před Bohem. Z celého srdce jim přeji, aby jejich krásný vztah vydržel celý život. A aby zejména po každém pádu dokázali vstát a jít dál. S láskou, vírou a nadějí,“ dodala někdejší politička a moderátorka. 

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pavly Bobošíkové: Luxus jako ve Versailles! Instagram/Svatební agentura Boutique Weddings

Luxusní svatba ve stylu Versailles proběhla na místě, které dcera s otcem vybrali. Nechyběl několikapatrový dort, přepychové květinové a světelné dekorace, limuzína, veterán Rolls-Royce, smyčcový kvartet, židovské tradice...

Podnikatel Pavel Bobošík zemřel letos 16. března a jeho dcera mu věnovala láskyplnou vzpomínku na svém profilu na Instagramu. 

Žít v srdcích druhých znamená nikdy nezemřít. V láskyplné vzpomínce na našeho milovaného tatínka, který zemřel 16. března 2022 obklopen svou nejbližší rodinou po dlouhém, statečném boji s vážnou nemocí, se kterou se nikdy nevzdal. Navždy tě miluji, tati. Navždy budeš s námi. Jsi nejlepší, tatí. Děkuji za vše, co jsi nás naučil. Doufám, že budu žít a pracovat tak, abys byl hrdý a chtěl být tak laskavý, pozitivní, obětavý , pracovitý, radostný, život milující, přemýšlivý, moudrý, úžasný člověk zaměřený na růst, který tak pozitivně ovlivňuje životy mnoha lidí. BoboTeam navždy. BoboBoss navždy.“ 

Poslední rozloučení proběhlo 22. března v Letenském zámečku. 

 

Fotogalerie
62 fotografií