„Tak jsem tady, zpátky na cestě. Zpátky v mé rodné zemi, která působí jako domov. Ale není to jediný domov,“ napsala na instagram Pavlína k videu, na němž je na Staroměstském náměstí a div se před Orlojem neroztančí.

„Tolik k přísně tajnému tajemství, které velmi brzy odhalím,“ naznačila Pořízková ještě a hned tak vyvolala spekulace, co tím asi chtěla říct. Bude se snad do Prahy stěhovat, nebo tu má alespoň nějakou práci, kvůli níž se sem bude vracet častěji? Podle našich informací zde něco natáčí...

Kráska si tak spolu s námi »užila« i veškeré vrtochy počasí, s nimiž se poslední dobou potýkáme - především s horkem. Ovšem nedá se říct, že by jí to vadilo. „Bylo tu příjemných 32, když jsem přistávala cestou z New Yorku, a  39, když jsem byla tady. A já si říkala, že je to 'milé a snesitelné',“ odhalila, že netrpěla vedrem. Snad je zvyklá na větší výkyvy počasí? Nebo je v tom něco jiného? „Je to všechno o perspektivě,“ míní sama Češka, žijící v Americe.

Poté svým fanoušům na sociální sítě přiblížila legendu o pražském Orloji a jeho stavbě. Také mimoděk prozradila, kdo jí dělá na cestách společnost - fotograf Miro Šimonič.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít Jan Búda

Fotogalerie
53 fotografií