Představy, že baviči zažívají fůru legrace i v soukromí, jsou často liché. Herec Jiří Krampol si první panickou ataku vybavuje i dneska. „Byl jsem po vojně, ženatej a měli jsme malý dítě. Byli jsme s Divadlem Na Zábradlí v Paříži a najednou ta hrůza přišla! A pak mě to dál v životě přepadalo znovu a znovu,“ přiznal v otevřené zpovědi pro zítřejší Blesk tv MAGAZÍN.

„Stres je záludnej v tom, že k němu nemusí být důvod. Všechno se vám daří a jde vám to a najednou je tady stres jak noha a vy si říkáte, odkud se vzal. Jenže ono je to tam nastřádaný už nějaký čas a najednou to přijde. No, a v posledních letech jsem s vážně nemocnou ženou prožíval strašný věci. Je těžký dělat zábavný pořady, když žijete ve stresu,“ vzpomněl na trápení s Hankou (†59), o kterou přišel v srpnu před dvěma roky.

„Najednou se z tý veselý příjemný pracovitý holky, která mi šla svou až chorobnou čistotností někdy na nervy, stala v podstatě rozmazlená panička, která neměla vůbec o nic zájem. Věnovala se jenom těm chorobám, všechno ostatní ji přestalo bavit,“ vrátil se Krampol do minulosti s tím, že se snaží vzpomínat hlavně na tu zdravou Hanku, do níž se zamiloval.

Přestože těžký zápal plic na konci minulého roku Jiřího Krampola málem zabil, přinesl i pozitiva. Záchvaty paniky a s nimi spojený strach, co s hercem bude, jsou pryč. „Mám třeba blbou náladu, ale tohle od tý doby nemám. Ty priority totiž v každým případě přehodíte a vrátíte se k pokoře,“ dodává herec.

V pátečním Blesk tv MAGAZÍNU dále čtěte:

  • Pálava – život zalitý sluncem: Zákulisí nového seriálu o vinařích
  • Okouzlující holčičí bydlení moderátorky Primy Lenky Špillarové
  • Nejhorší módní kreace tohoto léta podle módní guru Iny T.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka Kateřina Štichová

Fotogalerie
36 fotografií