Taťána Kuchařová se rozvedla s Ondřejem Brzobohatým, který se na rozdíl od ní ukázal se svou novou láskou, moderátorkou Danielou Písařovicovou (43), na filmovém festivalu v Karlových Varech. Přesto se ale rozhodně ve svém volném čase nenudí. Na sociální síti se svěřila, že „definitivně přišla o motocyklové panenství“. Jejím spolujezdcem se stal někdo, koho by člověk na motorce rozhodně nečekal - „muž a farář v jedné osobě“, herec a katolický kněz dominikánského řádu Romuald Štěpán Rob (48).

O tom sice po projížďce modelka napsala, že je to divoch a „testosteroooon“, zároveň však ale doplnila všeříkající hashtag „ve vší počestnosti“, aby nedošlo k nějakým spekulacím. A to dokonce i přesto, že s mužem, jenž je od roku 2006 externím spolupracovníkem České televize, kde kromě mnoha publicistických vystoupení a epizodních rolí spolupracoval na scénářích exkluzivních rozhovorů kardinála Dominika Duky (79) s Václavem Havlem (†75) a Jiřím Stránským (†87), zašli i do kina - na film Top Gun: Maverick.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Upřímná zpověď Taťány Kuchařové: Pracovali jsme na miminku a on mě podváděl s Písařovicovou! Markéta Reinischová

„Někdy prostě potřebuješ vidět pořádný chlapy... a otce,“ uvedla Kuchařová k jejich společnému selfíčku z předsálí kina. Je ale zajímavé, že modelku vzal na motorku až sympatický farář, když její dnes již bývalý manžel se tak často a rád prohání po Praze na Vespě. To je sice spíše skútr vhodný do ulic města nežli velká motorka, nicméně i tak je to zvláštní. Anebo se snad s mužem, co má tak blízko k Bohu, člověk na silnici méně bojí?

Fotogalerie
112 fotografií