Zaláskovaná dvojice má za sebou speciální focení pro Soukupův magazín, na kterém pózuje, líbá se a blaženě se jeden na druhého usmívají. Oba si snímky z focení pověsili na své sociální sítě. A zatímco Agáta označila Jaromíra zájmenem „můj“, on zase ji jako „moje“. „Láska nám sluší,“ pochválila se pak influencerka. 

Stejného názoru byli i fanoušci. „Já byla ze začátku skeptická a přišlo mi to jako totální bizár, ale já Vám normálně fandím a paradoxně poprvé ti to opravdu věřím,“ vzkázala modelce například jedna fanynka. „Mně ten Jaromír snad začne být i sympatickej... Moc vám to spolu sluší,“ napsala další. „Díky Agátě jsem u něj objevila charisma,“ svěřila se jiná fanynka. Zdá se tak, že díky sexy tmavovlásce Soukupova hvězda stoupá strmě vzhůru. 

A vypadá to, že ještě nějaký čas stoupat bude. Zamilovaní milenci se jeden druhého nemohou nabažit. Po návratu ze španělské Marbelly, kde si užívali i s Agátinou rodinou v Jaromírově vile, už zase někam cestují. 

Agáta se na sociálních sítích svěřila, že opět míří na letiště a poletí na „tajné místo“. Sebe na cestě pak na sociálních sítích zachytil i Soukup a jeho milá příspěvek sdílela. „Tak kdo tam bude dřív?“ ptala se soutěživě – a dala jasně najevo, že za dobrodružstvím opět míří společně.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková ze Španělska rovnou do Varů: O Polívkovi i novém filmu s Kozubem Petr Macek

Fotogalerie
90 fotografií