Maminky bývají na své syny velmi hrdé, tím pádem i dost kritické a vybíravé vůči jejich partnerkám. Výjimkou není ani herečka Hana Gregorová, která v minulosti svému synovi Ondřejovi dávala jasně najevo, co si o jeho vkusu na ženy myslí.

Jeho první ženu, televizní produkční Johanu, kdysi okomentovala dost drsně: „Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc.“ Dokonce tak ani nepřišli na jejich veselku. „Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ mínila tehdy. Jenže její muž Radoslav Brzobohatý (†79) se synovy druhé svatby již nedočkal. Zemřel o čtyři roky dříve, než si Ondřej vzal za manželku krásnou Miss World 2006 Taťánu Kuchařovou a změnil si posléze jméno na Gregor Brzobohatý, aby zachoval jak příjmení otce, tak právě i své maminky.

Ta na veselce v roce 2016 nechyběla, ovšem ani o druhé snaše se nevyjadřovala zrovna nejlépe. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ řekla kdysi v rozhovoru pro Aha! Gregorová.

Nějakou dobu také byly její vztahy s dětmi dost napjaté, ale zdá se, že to už je zažehnáno. „Jsme v pohodě, Ondra i Rola,“ ujistila v ShowTime herečka s maďarskými předky. Ondrovi ale mezitím nevyšlo ani druhé manželství. Ovšem dlouho nesmutnil a našel si novou přítelkyni - Danielu Písařovicovou.

O tom, že je muzikant zamilovaný, Hanka vůbec nepochybuje. „Podle mě je Ondra hrozně šťastnej. Byli jsme spolu v Bratislavě, protože udělal krásnou novou desku Richardu Müllerovi. A on úplně září, fakt je šťastnej, z čehož mám strašnou radost,“ přiznala dojatě Gregorová.

A tentokrát je podle všeho s výběrem Brzobohatého spokojená i ona sama. „Mně se líbí, znala jsem ji už předtím. Když je můj syn šťastný, tak jsem i já. Myslím, že je to hezká a chytrá holka. A nohy má až někam sem,“ ukázala si skoro až k hlavě Hana, a i když trochu vtipkovala, nešetřila chválou. Buď je opravdu ráda, že Ondřej tvoří pár právě s Danielou, nebo se možná už trochu poučila a tuší, že některé názory je lepší neventilovat.

VIDEO: Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií