Byl to první koncert po jejím účinkování v pořadu Tvoje tvář má známý hlas a Monika na něm diváky příjemně překvapila.

„Připravila jsem si písničku od Adele, kterou jsem se tak pracně učila anglicky, že by bylo škoda si ji nenechat v repertoáru. A taky píseň od Mekyho Žbirky. Jen jsem ji už pojala trochu víc po svém,“ svěřila se zpěvačka.

Při zahájení letní scény divadla Studio Dva na pražském Výstavišti ji sledovali i synové Tadeáš (6) a Matouš (3), kteří se na maminčino vystoupení sladili do stejných košil. „U nás doma je teď velkou novinkou, že Tadeáš má holku, tak to s ním všichni prožíváme,“ smála se pobaveně maminka.

Na té mohlo publikum oči nechat, protože za rok od rozchodu s hokejistou Tomášem Hornou (41) drasticky zhubla. „Rozvodová dieta u mě vždy fungovala nejlépe! Ale jsem sama překvapená, jak rychle to šlo dolů. Bohužel za dost vysokou cenu,“ přiznala Absolonová.

Nejbližší příležitostí, kde Moniku Absolonovou můžeme slyšet, bude sobotní akce Blesk tlapek – psí festival na pražském Vypichu. „Moc se tam těším, protože práce, kterou Blesk tlapky dělají, je úžasná. Co si nenechám ujít, bude kurz první pomoci pro pejsky. Kam jsem si však zakázala jít, je zóna, kde bude možné adoptovat pejsky. Vím totiž, že bych si nějakého odvezla domů!“ říká omluvně Monika, labrador Jonáš jim prý bohatě stačí. Čas na pódiu má rezervovaný kolem 15. hodiny. 

VIDEO: Monika Absolonová: V sobotu bude tváří psího festivalu!

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová: V sobotu bude tváří psího festivalu! David Turek

Fotogalerie
46 fotografií