Představitelka barmanky Lucie ze seriálové Ordinace je známá svým zapálením do bikram jógy a jiných sportů, takže jí její vypracované tělo mohou závidět i mnohem mladší ženy. Dcera Sofie následuje matčina příkladu a výsledky jsou znát.

Dámská jízda

„Jako mamka chodím na bikram jógu dvakrát týdně a často cvičím. Snažím se dodržovat zdravý životní styl, myslím si, že je to pro život důležité,“ svěřila Blesku studentka pražské konzervatoře. Je ráda, že s maminkou mohly vyrazit na dámskou jízdu. „Je fajn, že Sofie chce se mnou ještě někam jezdit, brzy už s mámou nikam nepojede. Partner nám cestu přál, jet nemohl kvůli pracovnímu vytížení,“ prozradila máma Ivana.

Prvně v bříšku

Pro Djerbu má herečka slabost. „Mám to tu ráda. Byla jsem tu se Sofií, když ještě byla v bříšku. A pak ještě několikrát, když byla opravdu malá,“ zavzpomínala herečka s úsměvem.

Adrenalin v poušti

Kromě cvičení a chytání bronzu matka s dcerou vyrazily i na poznávací výlet. „Tunisko je skvělá země, málokdo vyjede mimo resort, ale já jsem cestovatelem tělem i duší, takže jsme se Sofií vyrazily na velbloudy do pouště, kde jsme se projely i na čtyřkolkách, což byl opravdu adrenalin. Kromě zábavy si ale užíváme i místní kuchyni. Je zdravá a velmi chutná,“ míní Jirešová.

Návštěva u Berberů

Dámy navštívily i Matmatu, kde se nachází jeskynní obydlí původního berberského obyvatelstva. Přenocovaly v luxusních stanech v oáze na saharské poušti Ksar Ghilane. A také navštívily původní berberskou vesnici Chenini. Ivanu ale nejvíc uchvátil projekt Djerbahood, což je umělecká čtvrť plná graffiti od umělců z celého světa.

VIDEO: Ivana Jirešová

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová David Turek

Fotogalerie
40 fotografií