Petr Jablonský se proslavil tím, že dokáže kohokoliv slavného imitovat, ať je to Halina Pawlowská, Věra Chytilová, prezident Miloš Zeman, nebo Karel Gott. Jejich hlasy ve svém hrdle prostě má a s lehkostí je dokáže vyloudit. Ale za slupkou zábavy a humoru se léta skrýval plachý chlapec bez špetky sebevědomí. 

Jeho problém začal v jeho pěti letech, když se rodiče rozvedli. „Později si máma našla nového manžela. Můj otčím nebyl žádný intelektuál, byl to cholerik, který pro ránu nešel daleko. Celý týden jsem se těšil jenom na to, jak budu o víkendu u svého pravého táty. Někdy v tý době jsem začal mít deprese. Když potom přišla puberta a první láska, tak to bylo úplně nejhorší,“ vyzpovídal se ze své pošramocené psychiky v knize psychiatra Radkina Honzáka (83) Deprese není depka známý imitátor. 

Já jsme byl v tom stádu mezi puberťákama naprosto ztracenej. Přišla děvčata, první lásky a to byl průšvih. Děvčata jsem pobavil, holky se zasmály - a pak odešly s nějakými jinými chlapci. Někdo měl techtle, někdo už i mechtle, já nic. Bylo mi patnáct, to byla hodně velká láska a bylo to hodně krutý. To jsem pomyslel na sebevraždu,“ přiznává Petr, který si konec svého mladého života naplánoval na Silvestra u svého tatínka. 

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Politický sex Petra Jablonského s Babišem, Zemanem a Fialou!

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Politický sex Petra Jablonského s Babišem, Zemanem a Fialou! FTV Prima

Žil tenkrát na Žižkově, bydlel v nejvyšším patře a ten pokoj, kde jsem přespával, měl okno do dvora. Připravil jsme se, že až o půlnoci začnou lítat rachejtle, tak já hupnu dolů. Nikdo to neuslyší, zanikne to v tom hluku a ráno mě tam pak najdou rozsekanýho.“ 

Naštěstí to na něm poznala nová manželka jeho otce a společně se domluvili, že mu nabídnou, aby se k nim nastěhoval. „A já najednou viděl v dálce světýlko, že budu v komfortní zóně, která mi vyhovuje. Už nikdy se nebudu bát, v jaké náladě dorazí domů otčím. Jestli mi rovnou jednu flákne, nebo mi jenom vynadá,“ přiznává s tím, že nabídka bydlení s vlastním otcem ho od sebevraždy na poslední chvíli odradila. 

Velká rána pro jeho sebevědomí přišla také před sedmi lety, kdy ho opustila snoubenka - začala žít s jeho sousedem, což byl jeho velký kamarád a provdala se za něj. „Dostal jsem léky slabšího ražení a musím říct, že mi pomohly,“ tvrdí Jablonský, který je momentálně zadaný a věří, že všechno zlé si už v životě vybral. 

Fotogalerie
26 fotografií