Razantní změnu předvedla Leona Machálková, která pro letní sezonu zvolila krátké mikádo pod uši. Zpěvačka neuvěřitelně prokoukla a z dlouhovlásky, což byl účes, který k ní patřil po mnoho let, se stala pořádně šik blondýnka, jež byla ozdobou středeční otevíračky Retro muzea v pražské Kotvě.

Ve středu večer se za Leonou otáčeli muži i ženy. V novém sestřihu působila zpěvačka neskutečně mladistvě, rozdávala úsměvy na všechny strany a díky retro předmětům, které měla všude kolem sebe, se prý vrátila zpět do svého dětství a dospívání nejenom vzhledem, ale i ve své mysli.  

Říká se, že za každou vlasovou změnou ženy stojí nový muž. „Ostříhala jsem se ze svého vlastního rozhodnutí, žádný muž za tím není,“ řekla ale deníku Aha! zpěvačka s úsměvem. Zatím je Leoně parťákem syn Artur (19), který ale už brzy opustí matčino hnízdo a vyrazí do světa. Cílem nadaného mladíka, jenž podědil geny po slavném tátovi, architektovi Bořku Šípkovi (†66), bude Itálie.

„Bude studovat v Miláně na univerzitě designu a interiéru,“ pochlubila se pyšná máma s tím, že za sebou už má Artur všechny náročné testy anglické maturity, která má zcela jiný systém než klasické zkoušky dospělosti... a nyní už jen čeká na výsledky.  

VIDEO: Tereza Brodská slaví 25 let s manželem: Promluvila o milencích!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Změnou vzhledu se pochlubila také Tereza Brodská – ta ovšem na rozdíl od Machálkové pouze na sociální síti. Stejně jako Leona shodila své dlouhé lokny a nahradila je šmrncovním mikádem. Oblíbená herečka ale práskla, co stojí za radikální proměnou: „Tak a je ušmiknuto! Nový seriál = nový vlas! A není to paruka,“ napsala na instagram ke snímku hvězda seriálu ZOO. Změna image byla tedy výsledkem nové herecké příležitosti, ani ona se nemění kvůli muži. Dcera slavného hereckého dua Jany Brejchové (82) a Vlastimila Brodského  je totiž už přes čtvrt století šťastná po boku manžela, fotografa Herberta Slavíka (59). 

Na rozdíl od Machálkové, která se komplimentů na svou novou vizáž dočkala osobně, Brodské posvětily nový účes alespoň fanynky a kolegyně z herecké branže na sociální síti. „Jako na konzervatoři, Terezko. Moc ti to sluší,“ žasla nad mikádem Brodské herečka Nela Boudová (54). Na tom, že díky tomuto střihu vypadá o řadu let mladší, se shodly i ostatní hvězdy – třeba zpěvačky Jitka Zelenková (71) s Martou Jandovou (48), anebo herečky Alice Bendová (48), Tereza Bebarová (46) a Eva Holubová (63). Ostatně posuďte v naší galerii sami, jaký „look“ jí sedl více...

Fotogalerie
45 fotografií