„Jeden by řekl, že když letíte v noci, že když dítě vzbudíte ve 23, že se za ty 3 hodiny do vzletu unaví a pak bude hnípat až do hotelu,“ popsala své představy Arichteva u záběrů z letadla, kde malý Luka leze po zemi mezi sedadly, což má k poklidnému spánku vskutku daleko. „To by jeden řekl špatně, no. Usnul 15 minut před přistáním, takže ho celý prořval. Já skoro taky,“ popsala herečka první Lukovu cestu letadlem.

Ani poté, co dorazili do tureckého dovolenkového ráje, ale chlapeček nevypadal, že by svoji drahou matku nechal na chvíli odpočinout. „A taky by jeden řekl, že bude spát, aspoň když do toho hotelu dorazíme. Hele a zase špatně,“ popisovala dál s humorem sobě vlastním Veronika a k tomu opět přidala záběry syna, jak se u moře zkoumavě rozhlíží a dětskými neohrabanými krůčky si to štráduje po mole.

„Ano, ještě jsem nespala. Ale měla jsem už 4 kafe a v 9 ráno dvojčičku,“ přiznala utahaná máma Arichteva, že cesta s ročním dítětem zkrátka vyžaduje patřičný doping a konkrétní tekutiny. Nakonec se ale na rodiče usmálo štěstí a společně s manželem Bisim (45), jak Biserovi říká, měli chvilku jen pro sebe. „A myši maj pré. Nebo kalíšek, oběd, klid, ticho, prostě se maj,“ dodala vítězoslavně herečka.

VIDEO: Krásná Klára Kováčová: Po 17 letech vztahu s fotbalistou Kováčem první dovolená! 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Klára Kováčová: Po 17 letech vztahu s fotbalistou Kováčem první dovolená! Markéta Reinischová

Fotogalerie
46 fotografií