Noid, který se tento týden stal trojnásobným tatínkem, hraje v Hudebním divadle Karlín hlavní roli Ježíše v muzikálu Jesus Christ Superstar. A právě tam ho před časem jeho kolegové popichovali, že během těhotenství své partnerky Elišky Grabcové také nabral pár kilo a má bříško.

„Někteří moji kolegové, které nebudu jmenovat, se mi na minulém Ježíšovi smáli, že jsem na tom kříži jak buřt. Dobrá, dobrá, výzva přijata!!! Začínáme z 91kg!! Počkejte za chvíli, špekáčci,“ svěřil se tehdy, ale později sám přiznal, že to myslel hlavně jako vtip a na své kamarády se nezlobí. 

Nakonec se ale skutečně „zapřel“ a výsledy jsou tu. „Taková menší sázka na Ježíšovi má výsledek. Podařilo se mi za cca měsíc shodit 3,8 kg čistého tuku. To je 15 kostek masla,“ smál se hrdě Bárta

A jak toho docílil? „Je všeobecně známo, že výsledek uděláte 30% tréninkem a 70% stravou! A je to tak! Já vždy držel diety ‚domácí‘ a vařil si, ale tentokrát jsem byl líný,“ doplnil Václav. Svěřil se, že tentokrát využil různých služeb a objednával si jídla v krabičkách. 

Výsledek ukázal i na srovnávacích fotkách a hned mu tam řada známých osobností vysekla poklonu. Příspěvek zaujal nejen Mariana Vojtka (49) či Evu Burešovou (28), ale ozvala se také Alice Bendová (48), která vtipně poznamenala: „Je to tak, takže nežrat kraviny jako já. Jsi dobrej!“

VIDEO: Noid na premiéře Tajemství staré bambitky 2: Znám každou vteřinu filmu, žiju s ním dva roky!

Video
Video se připravuje ...

Noid na premiéře Tajemství staré bambitky 2: Znám každou vteřinu filmu, žiju s ním dva roky! Gabriela Maryšková

Video
Video se připravuje ...

Noid na premiéře Tajemství staré bambitky 2: Znám každou vteřinu filmu, žiju s ním dva roky! Gabriela Maryšková

Fotogalerie
37 fotografií