Charismatický herec tentokrát nechal svou milovanou manželku Adélu Gondíkovou (48) doma. Do společnosti ale vyvedl nejen své dcery Terezu (34) a Julii (24) z prvního manželství, ale také Nelly (17), kterou vyženil právě s Adélou. Všechny tři mladé dámy vyhrály genetický jackpot a vyrostly z nich nepřehlédnutelné krásky. Fotoaparáty před jejich půvabem blýskaly jako splašená diskokoule! V jedné chvíli už nebylo kam stoupnout a někteří fotografové si na svůj snímek museli počkat.

Potatily se

Tereza už udělala z táty »Langoše« dědečka, má tříletého syna Timoteje. Julie si zase se svým otcem zahrála ve filmu Přes prsty a v seriálu Lajna. Nelly Brousková si zatím životní dráhu rozmýšlí, ale rozhodně nezapře nejen svou krásnou maminku Adélu, ale i tatínka Ondřeje Brouska (41), který v jejím věku zazářil jako krasavec Elien ve filmu Pelíšky.

Už se vybouřil

Ze lva večírků se Langmajer už dávno proměnil v seriózního pána, který si váží domácí pohody. Nestýská se mu někdy po divoké minulosti? „Já už jsem si toho užil celkem dost, mně se po ničem nestýská,“ přiznal deníku Aha! s úsměvem. Teď už prý touží jen po klidu. A jeho recept na spokojený vztah? „To vám neřeknu, jinak by se všichni měli tak dobře jako já,“ dodal herec se smíchem.

VIDEO: Jiří Langmajer: Nechci, aby se všichni měli tak dobře, jako já!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Langmajer: Nechci, aby se všichni měli tak dobře, jako já! Alena Julie Novotná

Fotogalerie
23 fotografií