Jak deník Blesk informoval už v lednu, topmodelka Němcová si v loňském roce prošla peklem. A z náhlého odchodu rodičů se ještě nevzpamatovala. „Je to stále strašně citlivé a bolavé. Loňský rok byl opravdu krutý,“ svěřila se Blesku a oči se jí okamžitě zalily slzami.

Největší oporu našla ve svém synovi Alainovi, právníkovi, který se z Paříže do Prahy přestěhoval i se svou slovenskou přítelkyní. Našel si tu zaměstnání a vypadá to, že se hned tak zpět za hranice nechystá. „Jsem ráda, že ho mám nablízku, jsme si pořád oporou. Denně si píšeme a voláme, vidíme se velice často.“ Není to však trochu moc na synovu přítelkyni? „Nechci být ta tchyně, která by narušovala soukromí mladých, takže se vidíme, když je mi to dovoleno,“ dodává s nadsázkou Pavlína.

Vybalancovat mateřskou roli s dospělými dětmi není nikdy jednoduché. Možná proto by ve svém vysněném snímku podle Victora Huga měla ztvárnit mateřskou postavu: „Hrála bych matku, pro kterou je to nejdůležitější přežití a dobro jejích dětí. Myslím, že to je základ mateřství jako takový.“ Stále však není jasné, zdali se už modelce podařilo sehnat potřebné miliony na realizaci filmu. „Financování je teď v jednání,“ mlžila Němcová.

Pavlína Němcová se věnovala modelingu od svých šestnácti let, kdy odjela do Paříže. Tam také vystudovala právnickou fakultu a na svět přivedla svého syna Alaina. V poslední době se věnuje filmu a herectví a také výrobě šperků. Blesk zastihl Pavlínu na akci otevření expozice Fata Morgana v pražské botanické zahradě.

VIDEO: Topmodelka Pavlína Němcová: 32 let v modelingu díky Karasové! Syn se vrátil do Čech

Video
Video se připravuje ...

Topmodelka Pavlína Němcová (48): 32 let v modelingu díky Karasové (71)! Syn (30) se vrátil do Čech Markéta Reinischová

Fotogalerie
26 fotografií