Po premiéře hry Jsem doma, zlato, si herečka Jana Bernášková pochvalovala, že měla příležitost setkat se na prknech, která znamenají svět, se svou hereckou kolegyní z Vyprávěj – se Zuzanou Kajnarovou (39), která ztvárnila Kamilu. „Se Zuzkou jsme se při zkoušení viděly moc rády, protože jsme se od natáčení seriálu nepotkaly,“ prozradila Aha! herečka. V novém divadelním kusu teď dokonce ztvárňují kamarádky, a jak si Bernášková sama libovala, na této komedii se jí líbí jedna věc: „Je to opět retro.“

Právě Vyprávěj byl seriál, který jí docela změnil život – tam se totiž poznala se svým manželem, scenáristou Rudolfem Merknerem, a okamžitě přeskočila ona pověstná jiskra. Před 10 lety se pak vzali, a k Bernáškové dceři Justýně, jejíž otec je režisér a dramatik David Drábek (51), si společně pořídili ještě syna Theodora (8). V současné době jsou s mužem opět spojeni taky pracovně. „Chystáme spolu film,“ pochlubila se Jana. Rudolf píše scénář podle bestselleru manželky Jak přežít svého muže.

VIDEO: 7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů

Video
Video se připravuje ...

7 pádů HD dnes: Jana Bernášková: Žena musí přežít několik partnerů FTV Prima

Krásná Justýna, která vypadá jako klon své slavné maminky, na sebe na premiéře dokázala strhnout pozornost širokého okolí. Vysoká, štíhlá, s nádhernými, hustými vlasy. Na premiéru navíc zvolila odvážné červené minišaty, v nichž vynikly její útlé nožky, s hlubokým výstřihem, a celý outfit doplnila jasně rudou rtěnkou stejného odstínu, jaký zvolila i její slavná maminka – takže vedle sebe vypadaly spíše jako sestry, nežli matky s dcerou. 

V tak umělecky zatížené rodině je celkem pochopitelné, že i Justýna pokukuje po hraní. Po Bernáškové totiž podědila nejenom půvab, ale i fotogeničnost. Své priority má však jasně srovnané. „Teď musím myslet na školu. Pak možná DAMU,“ svěřila se disciplinovaně okatá tmavovláska.

Fotogalerie
52 fotografií