Po rozchodu s moderátorem Petrem Vojnarem (46) Vondráčková překvapila své věrné, když jindy rovné kadeře vyměnila za bujné kudrliny. Z jemné blondýnky je navíc záhadná tmavovláska. 

V pondělí ještě před půl sedmou ráno ale svou vizáží připravila fanouškům další šok, a tentokrát pořádný. Na Facebooku se totiž pochlubila fotkou, na které je celá od krve. Potůček rudé jí stéká z rozbitého nosu a dva ošklivé šrámy má Lucie i na čele. Na první pohled se zdá, že by zpěvačka měla rovnou zamířit do nemocnice na šití.

Naštěstí ale o žádné zranění ve skutečnosti nešlo. Lucie prozradila, že byly rány pouze prací maskérského týmu na natáčení. Jakmile bylo jasno, že je zpěvačka v pořádku, vstoupil do hry humor. „To zase točíš Marmeládu?“ ptal se Petr K. „Jo, jo, už se mi stýskalo,“ odpověděla zpěvačka.

Natáčení probíhalo pod taktovou česko-německé režisérky Terezy Hirschové. Vedle Lucie se před kamerami s krví na obličeji objevil i německý skladatel Sani Baladi. Ten na sítích naznačil, že jde o natáčení nového videoklipu. 

VIDEO: Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora! 

Fotogalerie
91 fotografií