Pořádnou dámskou jízdu po dotočení seriálu Slunečná si Regina dopřála se svými kolegyněmi Evou Decastelo (43) a  Denisou Nesvačilovou (30), když společně odjely do Brna na Diamantový ples.

„Po dlouhé době jsem vyrazila na luxusní ples, naposledy jsem byla na maturitním svého syna, ale to už je víc jak deset let. Jinak chodím pravidelně na bály k nám na vesnici, kde je neskutečná zábava,“ řekla Blesku Řandová, kterou letos čeká veselka.

VIDEO: Řandová na potravinové sbírce: Vím, jak je těžké postarat se o děti…

Video
Video se připravuje ...

Řandová na potravinové sbírce: Vím, jak je těžké postarat se o děti... Redakce Blesk

„Ženit se bude můj jediný syn. Už bylo na čase, protože s přítelkyní vychovávají dva syny, nejstaršímu je pět a mladšímu Čestmírovi budou dva. Svatba bude v létě v resortu a bude to takový mejdan. Navíc syn slaví třicetiny, tak si to všichni užijeme,“ prozradila Blesku dabérka, která před lety propadla golfu.

„Letos začnu sedmou sezonu, je to obrovský relax, odreagování se od setkávání s lidmi, které je součástí mé práce. Tady mohu být sama sebou, když chci jít sama, jdu sama, ale mám super partu holek v mém věku, se kterými strašně ráda chodím,“ prozradila Regina, která také velice často chodí hrát se svou nastávající snachou.

Fotogalerie
32 fotografií