„Dobíhají nějaké věci, ale jsme oficiálně rozvedeni,“ prozradila v primáckém Showtime nyní Kuchařová a přiznala, že s Ondřejem teď radši vůbec nejsou v kontaktu. „Nejde to, vůbec už nechci,“ přiznala.

K rozvodu mělo dojít v půlce letošního března. Je ale vidět, že pro někdejší Miss World je to ještě velmi čerstvé. „Já jsem měla dvě možnosti, buď se úplně složit, což možná byl i záměr, nebo prostě jít dál,“ vysvětlovala, jak se s tím snaží vyrovnat. Podle všeho má dojem, že jí možná její expartner chtěl ublížit. 

Modelku přece jen před časem dost zaskočilo, když byl Ondřej Brzobohatýspatřen po boku tanečnice Zuzany Pilné (30). „Ať se k tomu vyjádří můj manžel,“ řekla tehdy jen lakonicky.  

„Bylo to hodně těžký a náročný, myslím, že se to dalo udělat líp, s nějakou úrovní. Takhle se ukázalo, jak to je,“ míní Táňa a naznačila tak, že ji to velmi ranilo. „Byly to do poslední chvíle patologické lži. Po osmi letech, kdy někoho miluješ i s temnějšími stránkami, přijde zlom. Ještě je to čerstvé, chce to čas,“ netají se.

„Zvykám si na to, že jsem single, všichni mi někoho dohazují,“ dodala ale pro Showtime s úsměvem. Je jasné, že si může vybírat a nemusí se bát, že by zůstala sama. 

Přesto to nemá jednoduché, jak už dříve svěřila - vyhledala dokonce odbornou pomoc a začala se scházet s psychoterapeutem, co jí poradil, aby dělala a poznávala nové věci. Snad proto také Kuchařová vyrazila nedávno na dovolenou. A ani ona ji zřejmě netrávila zcela sama...

VIDEO: Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib

Video
Video se připravuje ...

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib! FTV Prima

Fotogalerie
37 fotografií