Už několik měsíců spolu nežijí. Podepsali rozvodové papíry. Poslední měsíce vztahu Kuchařové a Brzobohatého nebyly alespoň podle jednoho z členů manželství zcela ideální. Podle slov hudebníka žili od půlky loňského roku každý sám. Modelka však byla velmi zaskočena, když se na veřejnosti objevily snímky, kdy byl její muž spatřen po boku tanečnice Zuzany Pilné (30). A její smutek a zoufalství okomentovala jednou větou: „Ať se k tomu vyjádří můj manžel.“ 

A snad poprvé se opravdu o tom, jak se dostává ze složitých životních situací, rozvyprávěl i muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý. Co nebo kdo mu pomohlo? „Hudba je geniální terapeut, já jsem naprosto přesvědčen, že hudba má léčivou moc,“ řekl v Blízkých setkání s Terezou Kostkovou, která si Brzobohatého pozvala do Radiocafé. A herec se opravdu natolik ponořil do práce, že nemá čas myslet na nic jiného. 

Píše knihu, připravuje muzikál, nahrává hudbu k filmům a jediné, čemu se opravdu věnuje naplno, je práce. „Musím říct, že mě často hudba dostala z různých životních situací, ve kterých jsem a byl jsem... A když jsem se cítil hodně oslabený, tak mi hudba obrovsky pomohla,“ prozradil Brzobohatý.

Jeho manželka, s níž se rozvádí, Taťána Kuchařová, však potřebovala víc než jen hudbu, a proto vyhledala péči odborníka. „Můj terapeut mi doporučil dělat věci, který jsem předtím nikdy neudělala...“ napsala už před časem modelka na svém instagramu. 

VIDEO: Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib

Video
Video se připravuje ...

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib! FTV Prima

Kuchařová a Brzobohatý spolu začali randit okolo dubna 2013. O tři roky později se konala velká veselka a partneři bez sebe nedali ani ránu, společně vymetali veškeré společenské akce a vzájemně se podporovali ve všech aktivitách. Tomu je už ale konec... 

Fotogalerie
37 fotografií