Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rok od mejdanu roku! Heidi na stole, křepčící Babiš po IKEMU a Gottová s přítelem

/
  • Oslava 80. narozenin Karla Vágnera byla veliká!
    Aktualizováno - 22. března 2023 ● 10:55
    23. března 2022 ● 10:11

    To byl mejdan! Přesně před rokem, na narozeninové párty známého muzikanta Karla Vágnera, který slavil kulaté osmdesátiny, to neskutečně žilo. Byla to totiž velká společenská akce, u níž platilo, že kdo na ní nebyl, jako by nebyl vůbec! Sešla se zde celá řada osobností (nejenom) hudebního světa a všichni to pořádně rozjeli.

    Podívejme se společně na několik zajímavých momentů, k nimž během toho odpoledne i večera došlo. Víno i pivo totiž teklo proudem a mnohé celebrity se odvázaly takovým způsobem, jak to u nich opravdu neznáme!

  • 1.

    Andrej Babiš ve varu

    Přestože bývalého premiéra Andreje Babiše (68) těsně před večírkem propustili z pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM), kde strávil celý týden, na oslavě slavného „mistra basu“ se nechal unést známými melodiemi. Na Holky z naší školky si zatrsal i společně se svou manželkou Monikou (48).

     

  • 2.

    Heidi Janků na stole

    Známý hit Když se načančám zazpívala Heidi Janků (60) - na stole. Oblíbená písnička z pohádky Co takhle svatba, princi? měla u hostů takový úspěch, že ji zahrnuli ohlušujícím potleskem - a tak ji musela dokonce i 3x zopakovat. V té výše zmiňované pohádce si mimochodem vůbec nezahrála - jenom svůj hlas na pěvecké party propůjčila princezně Babetce v podání Jarmily Švehlové (67). 

    Společně s oslavencem pak Heidi zapěla i písničku, kterou on pro ni napsal - a ta nesla příhodné jméno Sláva bláznivým nápadům, což vlastně hezky korespondovalo s děním na párty. O bláznivé nápady totiž nebyla nouze!

    Oslava 80. narozenin Karla Vágnera: Heidi Janků zazpívala
    Autor: Martin Pekárek

  • 3.

    Petr Kolář u mikrofonu

    Zazpívat nějakou písničku, které dal vzniknout Karel Vágner, měl možnost i zpěvák Petr Kolář (55). Slavný rocker byl ve svém živlu! 

  • 4.

    Vágnerův striptýz

    Právě Kolářovo vystoupení oslavence Karla Vágnera nakolik rozjuchalo, že si během jeho zpěvu sundal sako a rozverně s ním točil nad hlavou. Zkrátka když párty, tak pořádná!

  • 5.

    Slavné vdovy

    Jako tři grácie působily u slavnostní tabule Ivana Gottová (47), která v roce 2019 oplakala mnohonásobného držitele ocenění Zlatý slavík Karla Gotta (†80), Dagmar Havlová (70), manželka dnes již zesnulého exprezidenta Václava Havla (†75), a Jiřina Bohdalová (91). Zdálo se, že slavné dámy si rozhodně mají co říct... a nebylo pochyb, že je pojí blízké přátelství.

    Havlová, která v ten den zvládla více společenských akcí, se ovšem na oslavě zdržela pouhou hodinu, a zopakovala si tak svůj tradiční „popelkovský“ útěk.

    Oslava narozenin Karla Vágnera
    Autor: Blesk:Martin Pekarek

  • 6.

    Tajemný doprovod

    Ivana Gottová na Vágnerovu oslavu nedorazila sama, jak by se z některých fotek mohlo zdát. Společnost jí dělal miliardář Leon Tsoukernik (49), majitel řetězce kasin a bývalý obchodník se starožitnostmi, u kterého Gottová našla azyl po skonu svého manžela. Na tomto snímku ho můžete vidět za Dagmar Havlovou, která zrovna předává oslavenci dárek i své gratulace.

  • 7.

    Galerie

    Na další zajímavé momenty z této divoké párty se můžete podívat do naší galerie.

     

    VIDEO: Oslavenec Karel Vágner o oslavě svých 80. narozenin

    Video
    Video se připravuje ...

    Karel Vágner - oslava 80. narozenin Hana Höschlová

    Fotogalerie
    193 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 68

Alva: Ten dědek, kterého jsem znala, pocházel od nás a něco uměl.

(28. 03. 2022 10:46)

Irena CH.: Jak pročítám diskusi,tak si tu někteří hojí svoje mindráky. Každopádně se starší generece bavit umí, panu Vágnerovi přeji penvné zdraví. "Pár přátel stačí mít"... Co víc si přát

(24. 03. 2022 09:44)

Alva: Babiš na oslavě?, To jste u mně klesl, doufám, že paní Bohdalová také nechyběla.

(24. 03. 2022 09:00)

Alva: Proč?

(24. 03. 2022 08:59)

Alva: Ano zdraví přeji všem, ten zbytek jste p...v kině, ne?👎

(24. 03. 2022 08:56)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy