Herec Václav Vydra hrál v Kalichu poprvé v životě. „Myslím, že si zvyknu,“ dodal s potutelným úsměvem. V zákulisí na něj čekali jeho dva psí kámoši ze dvou různých útulků. Chyběla ale manželka Jana Boušková (67). Ta bohužel přijít nemohla, byla mimo Prahu.

Premiéra hry Nikdy není pozdě je náročným koncertem pro dva herce, představují totiž dohromady šest postav. Musí se soustředit na jednotlivé charaktery a bleskově se vnitřně přepínat. Stejně tak rychle musí Vašek měnit saka a kravaty a Jana oblečení, boty a účesy. Režie se ujal manžel herečky Veroniky Khek Kubařové (34) Pavel Khek (43).O svých svěřencích pěl ódy: „Oni nedělají divadlo, protože musí, ale protože chtějí. A je to znát.“

A jak to tedy je s padesátiletým vztahem Jany Paulové a Václavy Vydry? Už i neznámí lidé mají jakási podezření. Obavy z nevěry Jana dala k lepšímu historku z lázní. Místní masérka ji diskrétně upozornila, že by si měla dávat pozor, když je známá osoba. A neměla by se vodit za ruku a pusinkovat s tím pánem. „Řekla jsem jí, že ten pán je už čtyřicet let můj manžel,“ dodala Paulová spokojeně. Milan Svoboda (70) k představení složil hudbu a přišel svou ženu do divadla podpořit.

VIDEO: Rozdováděná Jana Paulová (65) šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře!!

Video
Video se připravuje ...

Rozdováděná Jana Paulová (65) šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Jana a Vašek jsou spolu na jevišti potřetí v životě. Poprvé v prvním ročníku konzervatoře ve scénce o Charlottě Cardayová, vražedkyni Jeana Paula Marata, podruhé v bývalém Divadle K v Dürrenmattově Manželství pana Mississippiho a nyní ve hře Nikdy není pozdě.

Tuto premiéru si nenechala ujít Veronika Khek Kubařová. Jana Paulová měla v hledišti manžela Milana Svobodu a dceru Anežku. Dorazila i tenistka a dnes psycholožka Helena Suková. Fotbalista Milan Baroš s manželkou se taky královsky bavili. Hereckou partnerku Paulovou podpořil i Pavel Zedníček, který to s ní "táhne" už taky par let. Vysmátá byla Petra Černocká a spokojeně vypadal i David Suchařípa s partnerkou.

Fotogalerie
25 fotografií