Roky si ze sebe děláte legraci s různými filtry, jak budete vypadat, až budete stará. Cítíte se s příchodem 55 stará, nebo naopak?

Tak 55 už opravdu není žádné mládí, o tom žádná, ale u mě celoživotně nebylo prioritou, jak vypadám, kolik mám vrásek a hadříků ve skříni, prostě to tak mám v genech a s příchodem Marinky do mého světa teprve přišly absolutně jiné starosti, takže tyhle typicky ženské trable jdou z 90% mimo mě. Chci být hezká a upravená, ale nijak to nehrotím.

Jste ten typ ženy, co počítá každou vrásku, kilo a hned utíká na plastiku?

Chodím pravidelně do Impery, kde si vždycky lehnu a říkám jim - dělejte si se mnou, co chcete. Já těm úžasným vymoženostem moc nerozumím, tak se ráda nechávám překvapovat. Probíhá tam klasická komunikace: ‚Tak co budeme dnes aplikovat, paní Bočanová?‘ A já odpovídám: ‚To nemám ponětí, zcela vám důvěřuji, ale hlavně mi prosím dejte kafe.‘ Nejraději mám takovou černou masku, co nádherně voní, k tomu masáž obličeje a takové masážní kuličky na celé tělo.To je blaho.

Jaký je podle vás recept na pohodové a hlavně usměvavé stárnutí?

Musíš mít uklizeno v duši. A to já už mám. Nebyla to jednoduchá cesta, ale podařilo se mi to. To je podle mě to nejvíc, co se ti může v životě podařit. Uklizeno v duši ti přinese klid a velikou sílu zároveň.

Jste známá tím, že ráda pořádáš mejdany pro ostatní, jaká bude oslava k vašim narozeninám?