Radůza, vlastním jménem Radka Vranková, byla vdaná za spisovatele Josefa Urbana (57), kterému dobrovolně podepsala směnku, a tak po rozvodu veškeré jeho dluhy spadly na ni.

„Museli jsme se odstěhovat z Kladna, z domu, ve kterém se děti narodily. Teď bydlíme v Berouně a moc se nám tam líbí. To stěhování bylo nicméně velmi těžké. Přišla jsem také o práci, musela jsem změnit povolání a živila jsem nás dva roky jako brašnářka. Přišli jsme o spoustu věcí, ale já si řekla, že nad tím nebudu plakat a raději se budu radovat z toho, co nám zůstalo,“ řekla v rozhovoru pro Novinky.cz písničkářka.

VIDEO: Krásná dcera hokejového brankáře Haška zpět v Česku! Dominika je nezadaná a hledá práci.

Video
Video se připravuje ...

Krásná dcera hokejového brankáře Haška zpět v Česku! Dominika je nezadaná a hledá práci. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Dílnu si zařídila v garáži, kde kožené výrobky vyráběla. Občas pro zájemce udělala i workshop.

„Po nějakém čase jsem to už ale časově nezvládala. A když jsem začala hrát, tak vůbec. Ke své velké lítosti musím pro veřejnost tu práci uzavřít. Nechci se jí ale vzdát úplně, budu čas od času vyrábět věci pro kamarády,“ dodala Radůza, jež se naplno vrátila ke zpívání a vydala dvojalbum.

„Je to osobní výpověď o tom, co jsem v posledních třech letech prožila se svými dětmi. Není to moc veselé, ale končí to nadějeplně. Takže doufám, že se nám teď už bude dařit dobře,“ pochlubila se muzikantka.

Fotogalerie
21 fotografií