Jiří pochází z herecké rodiny, takže bylo jasné, kam povedou jeho kroky – na konzervatoř - a tam začal herec pořádně vlčit. Jeho vrstevníci začínali experimentovat s marihuanou, ale Ployhar zamířil mnohem výše. Lákal ho heroin...

„Byla 90. léta a já jsem viděl film Doors s Jimem Morrisonem a tam je scéna, kde je předávkovanej heroinem ve vaně v Paříži, měl jsem za to, že to je romantický,“ přiznal herec upřímně v show 7 pádů Honzy Dědka.

„Říkal jsem si, že musí být bezvadný mít ten herák v sobě, tak jsem ho malinko v telecích letech napodoboval, málem mě to stálo život,“ dodal seriálový Ivan z Vyprávěj, že mohl skončit stejně obdivovaný zpěvák kapely Doors. 

Samotnému herci pak došlo, že se možná měl raději učit na kytaru než experimentovat s jednou z nejtvrdších drog. „Jak někdo začíná trávou a končí na heroinu, já jsem to měl opačně. Něco jsem si okusil, není to tak romatický, jak jsem to viděl ve filmu. Jenom mi bouchalo srdíčko a byla to blbost hrát si na Jima Morrisna,“ řekl Jiří, který byl kvůli drogám podmínečně vyloučen.

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Vágnera i Ployhara v 7 pádech Honzy Dědka. Byli jen kousek od smrti!  FTV Prima

Hercovu zpověď o drogové minulosti a nejen to můžete sledovat v úterý ve 21.35 na Primě.

VIDEO: Herec Ployhar, trenér Laviho, si zkusil zahrát fotbal: A dál gól!

Video
Video se připravuje ...

MŮJ PRVNÍ GÓL: Jednou dám i druhý, věří herec Ployhar, trenér Laviho 

Fotogalerie
36 fotografií