Lukáš Pavlásek už jednou ženatý byl, a to před 15 lety s kolegyní, herečkou Ivou Pazderkovou. „Rozvedli jsme se asi po třech měsících. Svatba byla úlet a rozvod nám prospěl,“ netají se komik, který už několik let žije s půvabnou PR manažerkou Denisou. Tu před dvěma roky požádal o ruku. 

Svatba bude letos, na přelomu srpna a září. Nečekala jsem, že to zařizování bude tak náročné, hlavně hledání idálního místa. Ale šaty už se šijí, takže letos opravdu řeknu ANO,“ pochlubila se Denisa. A její slova potvrdil i Lukáš, který dorazil spolu s kolegy na burgerovou ochutnávku. Šlo totiž o burger, který obsahuje všechny oblíbené chuťové komponenty fotbalové legendy Lionela Messiho.

Nejsem sportovní fanoušek, ale tohle neodmítnu. Je vtipné, že kolikrát potkám slavné a úspěšné hráče, kteří se se mnou celý večer baví, popíjejí, ale já nikdy nevím, o koho jde. Fandění jde mimo mě.“

VIDEO: Lukáš Pavlásek: Někdy jsem vtipný i nechtěně!

Video
Video se připravuje ...

Lukáš Pavlásek: Někdy jsem vtipný i nechtěně! Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

„Co se týče sportování, jsem letitý běžecký začátečník, vždy začnu, brzy skončím a zase začnu,“ řekl Blesku Pavlásek, který se svou stand-up show objíždí republiku a na nezájem si nemůže stěžovat. 

„Hlavně jsem dopsal další knížku pro děti a doufám, že bude stejně úspěšná jako ta poslední Neuvěřitelně šílené příběhy, která se už potřetí dotiskuje. Vyzval jsem děti, aby mi posílaly svoje příběhy a opravdu mi chodí,“ usmívá se herec. 

Fotogalerie
40 fotografií