Vztah se scenáristou Matějem Podzimkem utajila Eva Josefíková stejně jako těhotenství. V době, kdy sama byla v jiném stavu, v seriálu Slunečná hrála těhotnou postavu Denisu, a tak nikoho nenapadlo, že bříško není falešné. Okatá herečka se maminkou stala loni v květnu, což na sociální síti oznámil její přítel Matěj, který byl před lety ženatý s herečkou Kristýnou Podzimkovou (36).  

Devět měsíců po porodu se ale herečka naplno vrací do práce. „Byla to krásná neplánovaná mateřská dovolená, kterou jsme si všichni užili. Čeká mě hlavní role v seriálu, o kterém ještě nesmím mluvit. Uvidím, zda dcera bude se mnou při natáčení, ale každopádně o ni bude skvěle postaráno. Máme výborné babičky a kamarádku, která mi občas pomáhá. Samozřejmě partner je ten nejlepší táta,“ řekla Blesku Eva, která se zapojila do focení svatebních šatů pro akademii kadeřnického salonu.

VIDEO: Eva Josefíková, punková cestovatelka a hloupá bruneta

Video
Video se připravuje ...

Eva Josefíková, punková cestovatelka a hloupá bruneta Tereza Kovářová

Poprvé na sobě šaty nemám, už několikrát jsem je měla ve filmu, ale v reálu ještě ne. Ale co nebylo, může brzy být. Určitě se to včas dozvíte,“ směje se Josefíková. 

Stylistky pro ni vybraly dlouhé bílé korzetové šaty s krátkým sáčkem. Byly jí však trochu větší, protože herečka je opět jako lunt. „Místa, kde si nejsem jistá, umím dobře maskovat. Je pravda, že o prsa jsem kojením přišla, ale i to se dá dobře maskovat,“ směje se kráska, která je svou krásou a půvabem často přirovnávána k mladé Libušce Šafránkové (†68). 

Fotogalerie
30 fotografií