Herečka Jana Bernášková moc dobře ví, jak na sebe upoutat pozornost - i když, abychom jí nekřivdili, zrovna v jejím případě o sexy snímky obvykle nejde. V tom se liší od mnoha celebrit stejného (a mnohdy i vyššího) věku, které „honí lajky“ na sociálních sítích fotkami zadečků, dekoltů... a případně rovnou nahotou. V případě Bernáškové je to ovšem škoda, že se takovým snímkům zpravidla vyhýbá, jelikož i se čtyřmi křížky na krku, jak se říká, má co předvést. A konečně si toho povšimli i filmoví tvůrci!

„Do čtyřiceti mě ve filmu nikdo nechtěl svlékat. A teď na starý kolena se s tím roztrhl pytel. V každém připravovaném a roztočeném projektu jsem takhle polonahá. Takže trénuji. Kostýmová zkouška,“ vtipkovala na instagramu krásná brunetka, jež na selfíčku pořízeném skrze zrcadlo zapózovala v kraječkovaném spodním prádle a s podvazky, v nichž vynikly její nekonečně dlouhé, štíhlé nožky.

VIDEO: Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči 

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková přiznala: Syna jsem zamkla v autě! Zasahovali hasiči Markéta Reinischová

Jeden z těch projektů, kde ukáže své záviděníhodné tělo, bude nepochybně i filmová adaptace jejího románu Coura. Její manžel Rudolf Merkner (50) k němu napsal scénář a ona si v něm zahraje svou první velkou hlavní roli, a není pochyb, že erotikou se na stříbrném plátně šetřit nebude. Kniha se totiž jenom hemží jadrnými slůvky i pikantními popisy sexuálních hrátek.

Přesto však oslavenkyně přiznala, že uplynulý rok pro ni nebyl z nejpříjemnějších... „Čtyřicítka byla asi jeden z nejtěžších roků mého života. Tolik zvratů a extrémních situací, úspěchu i pádu, to jsem opravdu nečekala. Většinu věcí jsem stihla vyřešit do narozenin, až na dvě věci. Jedna zdravotní krize a jedna láska. Takže vítej, nový roku, a buď na mě něžnější,“ přála by si Bernášková. A my jí to za celou redakci přejeme také!

Fotogalerie
52 fotografií